Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΕπιτυχημένοι κολυμβητικοί αγώνες από τον ΝΟΑΝ (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένοι κολυμβητικοί αγώνες από τον ΝΟΑΝ (ΦΩΤΟ)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Άνοιξε η αυλαία της κολυμβητικής σεζόν, με την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23) για την ελληνική κολύμβηση να γίνεται με την διεξαγωγή του 1ου αγώνα επιδόσεων σε πισίνα 25μ. (χειμερινός κύκλος).
Στην Κρήτη, αυτοί φιλοξενήθηκαν όπως συμβαίνει κάθε χρόνο αυτή την εποχή στο δημοτικό κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου «Γιώργος Μπίας» με διοργανωτή το τοπικό σωματείο του ΝΟΑΝ. Ενώ οι άλλες δύο ήταν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας» και στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης για τον βορρά.
Στους αγώνες του Αγίου Νικολάου, πήραν μέρος με πολυπληθείς αποστολές οι Όμιλοι της Κρήτης, αλλά και αθλητές-τριες που ανήκουν σε σωματεία εκτός του νησιού, σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις και πανελλήνια ρεκόρ. Συγκεκριμένα εκπροσώπηση είχαν εκτός φυσικά από τον οικοδεσπότη ΝΟΑΝ και οι ΑΝΟ Αργυρούπολης, ΠΑΟΚ, ΕΓΟ Ηρακλείου, ΝΟ Χανίων, Αργοναύτες, Ηράκλειο ’91, Δελφίνια Ηρακλείου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ωρίωνας Ηρακλείου, Δελφίνια Μεταμόρφωσης Αττικής, Τρίτωνας Ηρακλείου, Πρωταθλητές Ηρακλείου, Ωκεανός Ηρακλείου.
Για τον ΝΟ Αγίου Νικολάου πήραν μέρος σύμφωνα με τις συμμετοχές της ΚΟΕ, οι αθλητές-τριες του Μανόλη Τσαμπανάκη, Χρήστος Παπάς, Πρόδρομος Βερυκοκίδης, Άγγελος Μαρής, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, Γιάννης Τσαμπανάκης, Ζωή Βερυκοκίδη, Ειρήνη Χαλκιαδάκης, Μαρία Ζερβάκη, Σοφία Ζαχαριά, Άννα Φιρφιρή, Μαρία Συλλιγαρδάκη, Ειρήνη Κερούλη.
-Πατήστε στην ακόλουθη φωτογραφία για να μεταφερθείτε στο άλμπουμ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα