Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈνας εξαιρετικός χάρτης της Ελούντας και της Σπιναλόγκας

Ένας εξαιρετικός χάρτης της Ελούντας και της Σπιναλόγκας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Προ ημερών αναφερθήκαμε στους χάρτες που δίνουμε στους επισκέπτες μας -από το Γραφείο Πληροφοριών του Δήμου Αγίου Νικολάου- ώστε να εξερευνήσουν καλύτερα την πόλη του Αγίου Νικολάου και το Μεραμπέλλο.

* Ειδική αναφορά κάναμε σε δύο χάρτες: Σ’ αυτόν που παρουσιάζει ένα μεγάλο και αναλυτικό πλάνο της πόλης του Αγίου Νικολάου (κλίμακα 1:4500), αλλά και τους χάρτες της Νεάπολης και της Κριτσάς (1:4000). Ο δεύτερος χάρτης ήταν της επαρχίας Μεραμπέλλου με πολλές πληροφορίες για την ιστορία και τον πολιτισμό, τα θρησκευτικά μνημεία, τις δραστηριότητες υπαίθρου, τη φύση και το περιβάλλον» κά.

* Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα ακόμα εξαιρετικό χάρτη με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τη περιοχή της Ελούντας. Στη μια πλευρά βλέπουμε πλήρη χάρτη της Πάνω Ελούντας (1:2000), της Πλάκας (1:2500), του Κόρφου Ελούντας και της Κολοκύθας (1:17.500). Στην άλλη πλευρά βλέπουμε έναν αναλυτικότατο χάρτη όλων των σημείων ενδιαφέροντος της Σπιναλόγκας (1:700).

¡ Μπορούμε ακόμα να σκανάρουμε με το κινητό τον QR Code και να μεταφερθούμε στην ιστοσελίδα του Δήμου για ακόμα περισσότερες πληροφορίες https://www.agiosnikolaoscrete.com.

Αναζητήσετε όλους τους χάρτες. Είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψετε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες που ίσως αγνοούσατε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα