Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈναρξη του προγράμματος “Κρατούμενοι – Υποστήριξη κρατουμένων” του Κ.Δ.Β.Μ Αγίου Νικολάου

Έναρξη του προγράμματος “Κρατούμενοι – Υποστήριξη κρατουμένων” του Κ.Δ.Β.Μ Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος (25/10) “Κρατούμενοι – Υποστήριξη κρατουμένων” του Κ.Δ.Β.Μ Αγίου Νικολάου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Αντώνης Μαυρής, επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης Νεάπολης και συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους, την εκπαιδεύτρια καθώς και τους υπευθύνους των φυλακών .

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης – Νέα φάση Δήμου Αγίου Νικολάου, από σήμερα έως τις 13 Δεκεμβρίου 2022 ξεκινά η υλοποίηση ενός ακόμα προγράμματος που ως στόχο έχει την εξασφάλιση καλύτερων προϋποθέσεων ίσων ευκαιριών, ένταξης των εκπαιδευομένων κρατουμένων στην αγορά εργασίας και την κοινωνική ζωή μετά την αποφυλάκιση τους.

“Η γνώση αποτελεί δύναμη και δικαίωμα κάθε ανθρώπου καθώς και απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή κοινωνική συμβίωση”, δήλωσε ο κ. Μαυρής, αναφέροντας ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων, διασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση στην γνώση στηρίζοντας έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η εκπαιδεύτρια κ. Στεφανάκη Κατερίνα, ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Βλάσσης Νίκος και ο εκπρόσωπος των κοινωνικών υπηρεσιών του καταστήματος κράτησης κ. Κερούλης Κων/νος και o αρχιφύλακας κ Χουλάκης Γιάννης.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα