Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΣτις Αρχάνες πάει ο ΑΟΑΝ για ένα δυνατό τεστ με Γιούχτα

Στις Αρχάνες πάει ο ΑΟΑΝ για ένα δυνατό τεστ με Γιούχτα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με φιλικό παιχνίδι ολοκληρώνεται η εβδομάδα για τον ΑΟΑΝ, πηγαίνοντας αύριο στις Αρχάνες και το «Μαρκομιχελάκειο» γήπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Γιούχτα σε μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 16.00 και προσφέρεται για νέα χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μανόλη Σκύβαλο.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στη νέα σεζόν και στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, σε ένα από τα τελευταία τους καλά τεστ, καθώς σε δύο εβδομάδες αναμένεται επίσημα η έναρξη του.

Έπειτα από τις τρεις αναμετρήσεις για το κύπελλο Ελλάδας, ο κ. Σκύβαλος θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μπουν όλοι σε δυνατούς αγωνιστικούς ρυθμούς και να είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις. Ο Κίτος λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί, ενώ και ο Πιθαρούλης εκτός απροόπτου δεν θα συμμετάσχει ώστε να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε. Πάντως, το ενδιαφέρον είναι η πρώτη εμφάνιση του Σέχου με τη φανέλα του και αν αυτή θα γίνει σήμερα στις Αρχάνες.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα