Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΠρόθεση του ξενοδόχου - καρδιοχειρούργου Π. Σπανού να συνδράμει σε εργασίες αναβάθμισης...

Πρόθεση του ξενοδόχου – καρδιοχειρούργου Π. Σπανού να συνδράμει σε εργασίες αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την πρόθεσή του να συνδράμει οικονομικά σε εργασίες αναβάθμισης χώρων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εξέφρασε ο ξενοδόχος και καρδιοχειρούργος Παναγιώτης Σπανός κατά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Μανόλη Ανδρεαδάκη και μέλη του Δ.Σ..

Μετά από σχετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, ο κ. Σπανός βρέθηκε στο ΓΝΑΝ μαζί και με τον υπεύθυνο συντήρησης και κατασκευαστικών της εταιρίας Domes Resorts του κ. Σπανού Γιάννη Κονταράκη.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση από τη Διοίκηση και την Τεχνική Υπηρεσία σχετικά με τις κύριες κτιριακές ανάγκες του ιδρύματος, ακολούθησε αυτοψία σε χώρους του ΓΝΑΝ (κουζίνα, τραπεζαρία, διάδρομοι έξω από τα μικροβιολογικά εργαστήρια).

Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει από τα συνεργεία της εταιρίας του κ. Σπανού η διαδικασία καταγραφής όλων όσων παρουσιάστηκαν προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν τα κόστη και ποιες εργασίες αναβάθμισης θα προχωρήσουν κατά προτεραιότητα.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΑΝ Θεόδωρος Κατάσος, ο Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής Νίκος Μουδατσάκης, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Μηνάς Σουσαμλής, το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Βασιλάκης ενώ από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου παρών ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Μετοχιανάκης, ο Γραμματέας, πρώην Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης

Παρών στο γραφείο του Διοικητή ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης.

Όλοι τους ευχαρίστησαν τον κ. Σπανό για την πρόθεσή του να βοηθήσει και πάλι το Νοσοκομείο, με τον ίδιο να σημειώνει ότι το ΓΝΑΝ αποτελεί ουσιαστικά μία “βιτρίνα” της τοπικής κοινωνίας προς τους τουρίστες της περιοχής, με όλους όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να πρέπει να βοηθούν και αυτοί, όπως και όσο μπορούν, στο να διατηρείται συνολικά μια καλή εικόνα.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ
melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα