Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΔύσκολη αποστολή στα Χανιά για τους άντρες του Άγιος Νικόλαος καλαθοσφαίριση

Δύσκολη αποστολή στα Χανιά για τους άντρες του Άγιος Νικόλαος καλαθοσφαίριση

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Δύο εξόδους στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν Άγιος Νικόλαος και ΑΟΚ Ιεράπετρα στο ανδρικό για την 5η αγωνιστική της κατηγορίας με το βαθμό δυσκολίας να είναι διαφορετικός.

Το συγκρότημα του Γιάννη Δεμέτζου θα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή με τον ιστορικό Κύδωνα στο κλειστό Χανίων και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα καλύτερο και βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό απέναντι στο Ηράκλειο. Χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα ο Άγιος Νικόλαος θα παραταχθεί με πολλές ελλείψεις και θα παλέψει για να πάρει ότι μπορεί. Στη χθεσινή προπόνηση θα κρινόταν η συμμετοχή του πιο ποιοτικού παίκτης της ομάδας Δημήτρη Μαντέλλου, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης ένιωθε καλά χωρίς να τον ενοχλήσει το γόνατό του. Δεν υπολογίζονται όμως οι στρατευμένοι Μήλας-Ζερβός οι Αποστολάκης-Νικολάου λόγω υποχρεώσεων και ο τραυματίας Περράκης.

Ο ΑΟΚ Ιεράπετρα ενισχυμένος με τον Γιάννη Τουλουπάκη κάτω από τη ρακέτα (η δυναμική του φάνηκε στο παιχνίδι με την Άσκηση) προσεγγίζει το κλειστό Κλαδισού για να διεκδικήσει το διπλό με τα Χανιά BC. Σαφώς το συγκρότημα του Γιάννη Γαϊτανάκη έχει περισσότερες πιθανότητες από τον αντίπαλο του για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά πάντα ένα εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει παγίδες. Οι Ιεραπετρίτες ξέρουν ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και μαχητικοί όσο το δυνατό περισσότερο ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος να φύγουν από τα Χανιά με νίκη ώστε να βάλουν πλώρη για μια καλή πορεία, η οποία είναι υλοποιήσιμη όσο τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται.

ΑΝΔΡΩΝ

5η αγωνιστική, 12/11

Κλειστό Ρεθύμνου 18:00 Ρέθυμνο BC-OAX

Κλειστό Κλαδισού 16:00 Χανιά BC-ΑΟΚ Ιεράπετρα

Κλειστό Αλικαρνασσού 19:00 Άσκηση-Ακαδημία BC

Κλειστό Χανίων 19:00 Κύδων-Αγιος Νικόλαος

Κλειστό Λίντο 19:00 Ηράκλειο-Ηρόδοτος

Κλειστό Μοιρών 18:00 Μεσσαρά-Πεδιάδα

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα