Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΠρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή στο τιμολόγιο...

Πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή στο τιμολόγιο του ρεύματος

Από

Ημερομηνία

Την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή στο τιμολόγιο του ρεύματος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τη θέρμανση στη Φλώρινα, με τους οποίους είχε νωρίτερα συνάντηση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις υψηλές δαπάνες για θέρμανση των νοικοκυριών στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Φλώρινα και την Καστοριά, επισήμανε, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ότι για τους κατοίκους αυτών των περιοχών απαιτείται η μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και η επιδότηση άλλων μορφών θέρμανσης.

«Εμείς, όπως γνωρίζετε, εξαρχής είχαμε ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης σε σχέση με το πλαφόν στη λιανική τιμή, στο τιμολόγιο του ρεύματος. Θεωρούμε ότι είναι μια πιο δίκαιη επιλογή καταμερισμού του κόστους ανάμεσα στους μεγάλους παραγωγούς, στο νοικοκυριό αλλά και στο κράτος» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και έθεσε «το ζήτημα της πραγματικής φορολόγησης των υπερκερδών και όχι αυτών που εμφανίζονται και είναι πολύ κατώτερα από αυτά που εκτιμούμε».

 

«Φεύγουν πάρα πολλά χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού και αντί να πάνε απευθείας στην προστασία του καταναλωτή, ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των χρημάτων πηγαίνει στην στήριξη ισχυρών παικτών της οικονομίας και της ενέργειας με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πολύ άδικη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης και της περιπέτειας που ζούμε» κατέληξε, στη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα