Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημερωτική δράση για τον ρόλο της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων

Ενημερωτική δράση για τον ρόλο της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων

Από

Ημερομηνία

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των δράσεων Πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης των εξαρτήσεων, προγραμματίζει συνάντηση σε συνεργασία με το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κουτσουρά,με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση  των γονέων σε θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία και τις εξαρτήσεις.

Αναγνωρίζοντας τις σημερινές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η σύγχρονη  οικογένεια,η συνάντηση στοχεύει στην αναγνώριση των παραγόντων επικινδυνότητας και την ενίσχυση των προστατευτικών παραγόντων με απώτερο σκοπό την πρόληψη ή την έγκαιρη παρέμβαση εξαρτητικών συμπεριφορών και ουσιών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Μανώλης Αγγελάκης» του σχολικού συγκροτήματος την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα