Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣυναυλία από την Μπάντα του Λιμενικού την παραμονή της Αγ. Αικατερίνης

Συναυλία από την Μπάντα του Λιμενικού την παραμονή της Αγ. Αικατερίνης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αύριο Τετάρτη θα συναντηθούν εκ νέου οι εκπρόσωποι του ΔΟΚΑΣ, των συλλόγων, των φορέων και των ομάδων, που θα διοργανώσουν τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Σητεία. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και πλέον η ολοκλήρωση του προγράμματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η συμμετοχή των ομάδων είναι μεγάλη και στόχος όλων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ. Κωστής Λυμπερίου, είναι να συμβάλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη, η οποία φέτος ίσως περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη. Στο επίκεντρο βέβαια της προσπάθειας είναι τα παιδιά, για τα οποία προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις.

Το προσεχές χρονικό διάστημα ο ΔΟΚΑΣ συνδιοργανώνει κι άλλες δράσεις αρχής γενομένης από την παραμονή της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου της Σητείας. Το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου θα δοθεί συναυλία από την Μπάντα του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο σινέ «Μινώα» με ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

«Είναι μία δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κι ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την συμβολή του καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. Εκτιμούμε ότι θα είναι μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική που θα απολαύσει ο κόσμος και θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο εορτασμού της Πολιούχου της Σητείας», εξηγεί ο κ. Λυμπερίου.

Ακολούθως στις 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί και φέτος ο «Γύρος τηςΣητείας- Sitia Geopark Road Race. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ -ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Περιφέρεια και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα