Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕπιχορήγηση για νέα μαρίνα 202 θέσεων στο Marina Elounda

Επιχορήγηση για νέα μαρίνα 202 θέσεων στο Marina Elounda

Από

Ημερομηνία

Πρόσφατα είχαμε ενημερώσει ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης Marina Elounda. Το σχέδιο αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 25 δωματίων των 100 κλινών στη θέση Πλευρά Ελούντας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 5.925.453,14 ευρώ

* Η νέα πληροφορία είναι ότι εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης Marina Elounda Α.Ε. υπό σύστασης εταιρείας, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων Τουριστικού Λιμένα δυναμικότητας 202 θέσεων ελλιμενισμού, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 18.722.296,60 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 18.478.303,56 ευρώ. Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της «επιχορήγησης», συνολικού ύψους 3.000.000 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 81,33 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Ο αριθμός των απασχολούμενων εκφράζεται σε ετήσιες μονάδες εργασίας (Ε.Μ.Ε.). Οποιοσδήποτε εργάστηκε με πλήρες ωράριο μέσα στην επιχείρηση, ή για λογαριασμό της, κατά τη διάρκεια όλου του έτους αναφοράς, υπολογίζεται ως μία μονάδα. Τα άτομα που δεν εργάστηκαν ολόκληρο το έτος, οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης και οι εργαζόμενοι σε εποχική βάση αντιστοιχούν σε κλάσματα μιας Ε.Μ.Ε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα