Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΑναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ιεράπετρας

Αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ιεράπετρας προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης με την προμηθεύτρια εταιρεία. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την αντικατάσταση και βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις Ιεράπετρας. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την τοποθέτηση επιστύλιων φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρικών πινάκων διανομής και την ηλεκτρική σύνδεσή τους με υπόγειες καλωδιώσεις.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: « Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας σε όλο το εύρος του Δήμου της Ιεράπετρας. Η αντικατάσταση και η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ιεράπετρας ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Πρόκειται για παρεμβάσεις που τις είχαμε στο πρόγραμμά μας και που αφενός μεν, ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού αφετέρου δε, εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ευχαριστώ τον Υπουργό, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για τη στήριξη του αιτήματός μας».

 

Πρόσφατα άρθρα