Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΟδηγείται σε πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων η ΕΠΣΛ - Δεν προτίθενται να συμμετέχουν...

Οδηγείται σε πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων η ΕΠΣΛ – Δεν προτίθενται να συμμετέχουν Νίκη Σητείας και Αναγέννηση

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την πρόθεσή της να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με τα δεδομένα που υπάρχουν λόγω του Μητρώου έκανε γνωστό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λασιθίου στη χθεσινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων της στην αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου νομού Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Θανάσης Χηνόπουλος, έπειτα από επικοινωνία που υπήρξε και με το υφυπουργείο αθλητισμού και την ΕΠΟ, προχώρησε στη συνάντηση αυτή, για να παρθεί η τελική απόφαση, ακούγοντας και τις απόψεις των σωματείων, ιδιαίτερα αυτών που είναι στο μητρώο για το πώς θα κινηθούν στη σεζόν.

Το πλάνο της ΕΠΣΛ είναι να γίνει πρωτάθλημα τριών γύρων με τις τέσσερις ομάδες που είναι στο μητρώο, ΑΕ Νεάπολης, Νίκη Σητείας, Αναγέννηση και ΑΕ Λακωνίων (ο Ίτανος που έκανε αίτηση δεν κατέθεσε την αθλητική αναγνώριση και έμεινε εκτός) ή τεσσάρων γύρων και σήμερα αναμένεται να στείλει την προκήρυξη.

Τα ίδια σωματεία θα συμμετέχουν και στο κύπελλο, μαζί με τον ΑΟΑΝ.

Στο σενάριο αυτό, είναι αρνητική η Αναγέννηση (δεν εκπροσωπήθηκε όπως και ο ΑΣΙ, ο ΑΟΣ Κουτσουρά, ο ΑΟ Σκοπής) όπως έκανε γνωστό με επικοινωνία που είχε νωρίτερα με μέλος της ΕΠΣΛ, και η οριστική απάντηση θα δοθεί εγγράφως μετά την απόφαση που θα παρθεί από την ΕΠΣΛ. Το ίδιο ανέφερε και ο πρόεδρος της Νίκης Σητείας Κωστής Κοκολάκης και τόνισε πως πρόκειται για πρωτάθλημα παρωδία.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα