ΑρχικήΑθλητισμόςΠαρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη και ολοκληρώθηκε «Ο Γύρος της Σητείας...

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη και ολοκληρώθηκε «Ο Γύρος της Σητείας 2022 -Sitia Geopark Road Race»

Από

Ημερομηνία

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες -τη συνεχή βροχόπτωση, αλλά και τον άνεμο κατά διαστήματα- διεξήχθη και ολοκληρώθηκε «Ο Γύρος της Σητείας 2022 -Sitia Geopark Road Race».

Είναι μία θεσμοθετημένη, σημαντική διοργάνωση, η οποία διεξήχθη με την συμμετοχή αρκετών αθλητών από την Σητεία και όλη την Κρήτη, που αγωνίστηκαν φέτος στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων υπό βροχή. Τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν ήταν των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων, τα 1.000 και 2.000 μέτρα για τα παιδιά, σφαιροβολία (στην παραλία της Σητείας), ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα Kids’ Athletics.

Το σύνθημα, για να ξεκινήσουν οι αγώνες, δόθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί από το Δήμαρχο Σητείας. Ο κ. Γιώργος Ζερβάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τους ευχαρίστησε για την συμβολή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να αλλάξει η εικόνα της πόλης μετά το δύσκολο φαινόμενο των πλημμυρών.

Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, μικρούς και μεγάλους και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην γιορτή αυτή του αθλητισμού.

Συνδιοργανωτες ήταν ο ΣΕΓΑΣ, η Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, η Περιφέρεια, η ΜΑΔΕΣ, ο ΟΑΣ, ο Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος, ο Σητειακός Αθλητικός Όμιλος. Στην πραγματοποίηση των αγώνων συνέβαλαν επίσης οι εθελοντικές ομάδες του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του ΕΕΣ, η ΕΔΕΑΚ, το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο Σητείας.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας

Πρόσφατα άρθρα