Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΟ μικρός «Δημητράκης» Μάνος Τσαγκαράκης... επέστρεψε!

Ο μικρός «Δημητράκης» Μάνος Τσαγκαράκης… επέστρεψε!

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το ξέραμε για το Μάνο Τσαγκαράκη -το «Δημητράκη» του «Νησιού»-και το επιβεβαιώσαμε, στη διάρκεια του 9ου επεισοδίου της σειράς «Μια Νύχτα του Αυγούστου» (ΕΡΤ) που είχε τον τίτλο «Μια ευκαιρία ακόμα». Ο Μάνος «παίζει» φτασμένος ηθοποιός.

Στην ηλικία των 8 μόλις ετών, είχαμε δει το Μάνο σε έναν από τους πιο σημαντικούς και συγκινητικούς ρόλους στο «Νησί». Ήταν ο μικρός Δημητράκης, ο οποίος αναγκάστηκε να αφήσει την οικογένειά του και να πάει στην Σπιναλόγκα, στο νησί των λεπρών. Η ατάκα του «Θα την κάνω μάνα μου!», που είχε πει για την δασκάλα του -Κατερίνα Λέχου, έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. Εκείνο το επεισόδιο είχε ξεπεράσει το 70% σε τηλεθέαση, ένα νούμερο που φαντάζει απίθανο τις μέρες μας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Δημητράκης υποδύθηκε ξανά τον εαυτό του και έκανε μία μικρή αναδρομή για τα υπόλοιπα παιδιά της Σπιναλόγκας, τα περισσότερα από τα οποία χάθηκαν. Εκείνος έχει πια αναλάβει ως καθήκον να είναι κοντά στον κοινοτάρχη του νησιού (Τάσο Νούσια), ο οποίος αρρώστησε ξανά.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα