Ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» το «Minos Beach Art Hotel» με στόχο να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας του με ένα «φρεσκαρισμένο» πρόσωπο
Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»
Εκτός Κρήτης διαιτητική τριάδα στο Επισκοπή-ΑΟΑΝ
Το Σαββατοκύριακο η τελική φάση της Σκακιστικής Πανεπιστημιάδας Κρήτης 2024
Διερευνάται καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στο Καλό Χωριό
Παρουσίαση της δράσης: «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη»
Στιγμές από το ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Νεάπολης
Ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΛ
Στην τελική ευθεία η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του του Δήμου Ηρακλείου και της UNICEF
Από τον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της στην Κρήτη (βίντεο, φωτογραφίες)

Μπάσκετ-Euroleague (13η αγωνιστική): Ήττα στις… λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό – Έχασε στην παράταση από την Βαλένθια 94-91

Οι «πράσινοι» πλέον μετρούν έξι νίκες και εφτά ήττες.

Ένα χαμένο ριμπάουντ στα 46΄΄ για τη λήξη της παράτασης (84-84κ.α.) και δύο σερί άστοχα τρίποντα σχεδόν στην εκπνοή, έδωσαν τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες «έπεσε» στη Βαλένθια. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 94-91 από τις «νυχτερίδες», για την 13η αγωνιστική της Euroleague, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 6-7. Στον αντίποδα, η Βαλένθια ανέβηκε στο 6-7.

Οι «πράσινοι» μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζάκη στην αρχή, προηγήθηκαν γρήγορα με 8-13. Η Βαλένθια είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Ντούμπλιεβιτς, που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου, όμως η είσοδος του Λι ανέβασε ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, και τον έφερε στο +10 (15-25). Τελικά, ένα αχρείαστο φάουλ του Γουόλτερς έδωσε 3 βολές στον Χάρπερ, που διαμόρφωσε το τελικό 20-26 της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε τους Ισπανούς πιο συγκεντρωμένους στο παιχνίδι τους. Η Βαλένθια γρήγορα έτρεξε ένα σερί 8-0 με πρωταγωνιστές τους Γουέμπ και Ριβέρο, περνώντας μπροστά στο σκορ (28-26). Οι «πράσινοι» με τον Πονίτκα απάντησαν και έκαναν το 28-30, όμως οι Γουίλιαμς και Μπέικον ήταν σε κακό «φεγγάρι» και η Βαλένθια βρέθηκε στο +4 (34-30). Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με ισχνό ισπανικό προβάδισμα (44-41).

Οι παίκτες του Ράντονιτς δεν είχαν την ίδια συγκέντρωση στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και η Βαλένθια με τρίποντο «βομβαρδισμό» από τους Τζόουνς, Γουέμπ και Ντούμπλιεβιτς, έφτασε μέχρι το +14 (59-45). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με τους Γουίλιαμς και Πονίτκα να μειώσει (59-51), όμως ο Γουέμπ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και απαντούσε συνεχώς, σημειώνοντας το 65-52. Κάπου εκεί, σημειώθηκε η «αφύπνιση» του Μπέικον, που με συνεχόμενους πόντους μείωσε σε 70-63.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το καλό του διάστημα και στην τέταρτη περίοδο, τρέχοντας ένα γρήγορο 7-0 για να ισοφαρίσει σε 70-70. Ο Τζόουνς ανέλαβε δράση για τη Βαλένθια, που πήγε ξανά στο +6 (76-70). Εκεί ανέλαβε και πάλι ο Ντουέιν Μπέικον, που με δικούς του πόντους μείωσε, με τον Γουίλιαμς με δύο βολές να ισοφαρίζει (82-82). Τελικά, με καλάθι του Μπέικον, το ματς πήγε στην παράταση (84-84).

Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι με τον Μπέικον να βάζει τον Παναθηναϊκό μπροστά μετά από ώρα με 90-91. Η Βαλένθια απάντησε με σερί 4-0 του Ριβέρο που πήρε κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ και πέτυχε το 94-91. Οι Γουόλτερς και Γουίλιαμς αστόχησαν και τελικά ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 44-41, 70-63, 84-84, 94-91 (παράταση)

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist