Αρχική_Τοπικά νέαΕορταστική δράση για την Οδική Ασφάλεια και τους Κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής (βίντεο)

Εορταστική δράση για την Οδική Ασφάλεια και τους Κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΠΑΣΟΕ), η Τροχαία Αγίου Νικολάου, η Ένωση Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετιστών νομού Λασιθίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στο χώρο της Λίμνης, δράση για την Οδική Ασφάλεια και τους Κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Μπροστά απο το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης, θαυμάσαμε υπέροχα παλιά ιστορικά αυτοκίνητα που έφεραν μέλη του συλλόγου ΠΑΣΟΕ. Την ίδια ώρα, το Τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου μοίρασε αλκοολόμετρα σε διερχομένους οδηγούς, «για ασφαλή οδήγηση χωρίς αλκοόλ».

Εδώ ήταν και το ειδικό όχημα «βιωματικής εκπαίδευσης ανατροπής αυτοκινήτου», για όσους ήθελαν να «νοιώσουν» τις συνέπειες από ατύχημα ανατροπής αυτοκινήτου.

Παρευρέθηκαν, ευχήθηκαν και συμβούλευσαν «για ασφαλή οδήγηση», ο διοικητής της Τροχαίας κ. Πέτρος Ζερβάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΕ  κ. Γιώργος Μπελούκας, ο πρόεδρος Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετιστών νομού Λασιθίου κ. Αντώνης Στεφανάκης και ο πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Μιχάλης Πλακογιαννάκης.

Από το σύλλογο ΠΑΣΟΕ προσφέρθηκαν γλυκά και δώρα. Σε όλα αυτά βοήθησε ο θαυμάσιος καιρός των ημερών!

Πρόσφατα άρθρα