Αρχική_Τοπικά νέαΑγιασμός και ευχές στο Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Αγιασμός και ευχές στο Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Στο Λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου, -στις 6 Ιανουαρίου, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων- τελέστηκε ο Αγιασμός για τη Νέα Χρονιά, από τον πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Περουλάκη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, του Λιμενάρχη Αγ. Νικολάου Πλωτάρχη Κώστα Παττακού και του αντιδημάρχου κ. Θωμά Χαριτάκη.

Ο κ. Κουτουλάκης ευχήθηκε καλή χρονιά στο προσωπικό του Λιμεναρχείου «με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα» και στο νέο Λιμενάρχη «σιδεροκέφαλος στα νέα του καθήκοντα».

«Εύχομαι δύναμη και σε όσους συμμετέχουν και σε αποστολές και ζείτε τις ιδιαίτερες δυσκολίες» ανέφερε ο κ. Κουτουλάκης. «Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει ο Υπουργός κ. Πλακιωτάκης, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια και πολύ σύντομα θα υπάρχει ενίσχυση και με προσωπικό αλλά και με μέσα. Η Λιμενική Αρχή του Αγίου Νικολάου είναι εμβληματική στο νομό Λασιθίου, σε σχέση και με τον τουρισμό της περιοχής. Θα είναι μία υπηρεσία στην οποία κάποιος θα θέλει να υπηρετεί. Ο Υπουργός, ο Αρχηγός του Λιμενικού και εγώ προσωπικά δουλεύουμε για το συμφέρον της Κρήτης αλλά και όλης της χώρας». Ο Λιμενάρχης κ. Παττακός ευχαρίστησε το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για την παρουσία του στο Λιμεναρχείο.

Στη συνέχεια ο πρωτοπρεσβύτερος ευλόγησε το λιμενικό σκάφος το οποίο είχε δέσει στο λιμάνι.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

Πρόσφατα άρθρα