Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΔυναμικές αντιδράσεις ετοιμάζουν οι αγρότες της Ιεράπετρας για την έλλειψη εργατών γης

Δυναμικές αντιδράσεις ετοιμάζουν οι αγρότες της Ιεράπετρας για την έλλειψη εργατών γης

Από

Ημερομηνία

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή πλήθος αγροτών. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν για άλλη μια φορά η έλλειψη Εργατών Γης. Έπειτα από συζήτηση και ανάλυση των δεδομένων για την παρούσα χρονική στιγμή, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1) Παρέχουμε προθεσμία 15 ημερών στην Κυβέρνηση ώστε να διευθετήσει οριστικά τα ζητήματα που σχετίζονται με την μετάκληση εργατών γης Πολιτών Τρίτων Χωρών. Τα ζητήματα είναι καταγεγραμμένα πριν από ένα χρόνο, έχουν ενημερωθεί το σύνολο των Αρμόδιων (και Μη) Υπουργείων όπως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

2) Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας χωρίς να έχει δοθεί λύσεις, θα προβούμε στα εξής:

α) Χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητος για την περιοχή της Ιεράπετρας (και όχι μόνο) ο οποιοσδήποτε βουλευτής, ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης γιατί η ευθύνη για αυτή την κατάσταση βαραίνει τους πάντες.

β) Δηλώνουμε την πρόθεση μας για μαζική αποχή από τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

γ) Οργανώνουμε κινητοποιήσεις και δράσεις στα πλαίσια των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία και είναι η τελευταία προειδοποίηση / ενημέρωση προς την Πολιτεία για ουσιαστικές λύσεις τώρα σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Γαϊτάνης

Ο Γεν. Γραμματέας Μιχαήλ Βιαννιτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα