ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΗράκλειο: Υγιέστατο το αγοράκι που γεννήθηκε στην τουαλέτα του Bενιζελείου!

Ηράκλειο: Υγιέστατο το αγοράκι που γεννήθηκε στην τουαλέτα του Bενιζελείου!

Από

Ημερομηνία

Καλά στην υγεία τους είναι τα δίδυμα αγοράκια που έφερε χθες το μεσημέρι στον κόσμο μια νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο, η οποία δεν είχε καταλάβει καν ότι ήταν έγκυος και πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε η κοιλιά της.

Το ένα από αυτά γεννήθηκε στην τουαλέτα του Βενιζέλειου, αφού η 22χρονη δεν πρόλαβε ούτε να περάσει από την διαλογή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών .

Ενώ περίμενε να εξεταστεί στο ΤΕΠ, ο πόνος έγινε ακόμη πιο έντονος και έτρεξε στην τουαλέτα όπου λίγα λεπτά αργότερα, γέννησε το πρώτο μωρό .
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άκουσε τις φωνές της και έσπευσε να την βοηθήσει, έβγαλε το νεογνό μέσα από την λεκάνη και μετέφερε την γυναίκα στο χειρουργείο όπου γέννησε το δεύτερο μωρό με φυσιολογικό τοκετό.

Τα πρόωρα μωράκια, αφού η 22χρονη βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης, νοσηλεύονται στο τμήμα νεογνών του Βενιζελείου, δεν χρειάζονται οξυγόνο και άρχισαν να σιτίζονται κανονικά.

Σε 2-3 εικοσιτετράωρα θα μπορούν να πάνε στην μαμά τους που είχε αποδώσει το αυξημένο βάρος της στο φαγητό ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, πως βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, με δίδυμα.

πηγή: ekriti.gr

Πρόσφατα άρθρα