ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΗράκλειο: Η 15χρονη Ανθή έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, για να μπορέσει...

Ηράκλειο: Η 15χρονη Ανθή έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, για να μπορέσει να ζήσει…

Από

Ημερομηνία

Την ανάγκη όλων μας έχει μία μονογονεϊκή οικογένεια από το Ηράκλειο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να υποβληθεί σε πολυδάπανη επέμβαση στο εξωτερικό η 15χρονη Ανθή.

Η οικογένεια, το 2014 έχασε τον μικρό της γιο, μόλις 5 ετών, στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. 

Το κορίτσι από το 2015 έως και σήμερα έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά. Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη χειρουργείο με κοστολόγιο 199.000 ευρώ και 3 μήνες παραμονή στην Γερμανία, ενώ απαιτούνται ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για την Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν.

“Έκκληση για 15χρονο παιδί

Όπως γνωρίζετε η Αποστολή Αγάπης είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Αυτή μπορεί να είναι από υλικά αγαθά, από δωρεάν υπηρεσίες αλλά ακόμα και από μια συντροφιά και μια καλή κουβέντα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίπτωση που αφορά την υγεία ενός 15χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο.

Μια μονογονεϊκή οικογένεια το 2014 έχασε τον μικρό της γιο στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε η κόρη της με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα, όμως χειρουργικά έπρεπε να μεταβούν στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχεια των χημειοθεραπειών καθώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να γίνει.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.

Στις 12 Φεβρουάριου 2023 έχει ένα ακόμη χειρουργείο με κοστολόγιο 199.000 ευρώ και 3 μήνες παραμονή στην Γερμανία

Εκκρεμούν ακόμα 20.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το ποσό και να φύγει η μικρή για Γερμανία και οι μέρες λιγοστεύουν.

Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά και να βοηθήσουμε το παιδάκι να τελειώσει το μαρτύριο που ζει εδώ και χρόνια, αλλά και τη μανούλα που βιώνει τον δικό της Γολγοθά.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. #Βοργιά_Στελιο που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το συμβάν στάθηκε δίπλα μας, αλλά και την αγαπημενη μας κα #Χριστίνα_Χαλκιαδακη που για μια ακόμα φορά την έχουμε στο πλευρό μας.

Ελπίζουμε στην αμέριστη κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη βοήθειά σας !!!!

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει στο ΙΒΑΝ της Αποστολής Αγάπης

Τράπεζα Πειραιώς

GR82 0172 7610 0057 6110 6741 840

Αιτιολογια:Ανθή Γερμανία

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γιατί ξέρουμε ότι για μια ακόμα φορά θα τα καταφέρουμε!!!!

Παρακαλούμε κοινοποιήσετέ το

Με εκτίμηση,

Αποστολή Αγάπης

Πηγή: ekriti.gr

 

Πρόσφατα άρθρα