Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Δάνειο» από την ΕΘΟΑΝ

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Δάνειο» από την ΕΘΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Η ΕΘΟΑΝ προετοιμάζεται ξανά! Στις 10 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του νέου έργου που θα μας παρουσιάσει. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία με αναπάντεχη εξέλιξη και με θέμα πάντα επίκαιρο. Τίτλος της «Το Δάνειο» που έγραψε ο Ισπανός Τζόρντι Γκαλθεράν και σκηνοθετεί η Φωτεινή Γωνιωτάκη: «Για άλλη μια χρονιά η ΕΘΟΑΝ είναι παρούσα στα πολιτιστικά δρώμενα, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για γέλιο και εύθυμη διάθεση» μας λέγει η Φωτεινή. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία των απαραίτητων χορηγών οι οποίοι θα αναφερθούν στο πρόγραμμα της παράστασης.

Οι ηθοποιοί της παράστασης είναι μόλις δύο, οι οποίοι μας έχουν αποδείξει επανειλημμένως ότι διαθέτουν το απαραίτητο χιούμορ, ο πολυτάλαντος πρόεδρος της ΕΘΟΑΝ Αντώνης Νοτάκης και ο μοναδικός σε όλους τους ρόλους του Μανώλης Αποστολάκης (Μότο Babis). «Είναι μια κωμωδία που την περιμένει πολύ καιρό ο κόσμος… γιατί έχουμε ανάγκη να γελάσουμε. Θα δείτε πολύ ωραίες καταστάσεις» μας λέγει ο Μανώλης.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αντόνιο ζητά να πάρει ένα δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι… ο λόγος της τιμής του. Μπροστά στην επίμονη άρνηση του διευθυντή της τράπεζας να του το χορηγήσει, ο επίδοξος δανειολήπτης απειλεί τον τραπεζίτη ότι… θα αποπλανήσει τη γυναίκα του, αφού το μοναδικό του όπλο είναι η ακαταμάχητη έλξη που ασκεί στις γυναίκες!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα