Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕργασίες για την αλλαγή του παραλιακού μετώπου πριν την σεζόν - Συνεργασία...

Εργασίες για την αλλαγή του παραλιακού μετώπου πριν την σεζόν – Συνεργασία του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου με το Σύλλογο Εστίασης

Από

Ημερομηνία

Από το Σύλλογο Εστίασης Αγίου Νικολάου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνάντηση πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Αγίου Νικολάου με τον πρόεδρο του Λιμενικού Δημοτικού Ταμείου Γιώργο Λουκάκη.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν θέματα τα οποία θα υλοποιηθούν όπως τόνισε ο πρόεδρος πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν:

1) Καθαρισμός, αποκατάσταση ζημιών, βάψιμο στα κάγκελα, αποκατάσταση καμένων -χαλασμένων φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

2) Φωταγώγηση καθαρισμός και επισκευή ζημιών στο δρομάκι πεζοπορίας από την Κιτροπλατεία προς τη Μαρίνα

3) Συντήρηση, καθαρισμός και επαναλειτουργία του σιντριβανιού στο πάρκο επάνω από την λίμνη απέναντι από το πρώτο δημοτικό σχολείο.

4) Φωταγώγηση στο κομμάτι της γέφυρας της λίμνης

5) Καθαρισμός και φωταγώγηση στην περιοχή περιμετρικά της λίμνης καθώς και στα βράχια της

6) Επισκευή στα ξύλινα κάγκελα της λίμνης στα σκαλοπάτια της προς το παρκάκι του Α΄ δημοτικού σχολείου.

7) Συντήρηση πεζοδρομίου στο παραλιακό μέτωπο προς Αμμούδι.

Το Δ.Σ. ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι θα προβεί σε φύτευμα λουλουδιών στην περιοχή του λιμανιού…

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος η συνεργασία του Δ.Σ. με το Λιμενικό Ταμείο φέτος είχαν επιτυχημένα αποτελέσματα καθώς έχουν εξοφληθεί κατά περίπου 96% οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών της πόλης προς το λιμενικό ταμείο.

Όλοι εμείς δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε κοντά στο λιμενικό ταμείο και στο Δήμο μας, για να επιλύουμε όλα τα τυχόν προβλήματα για το καλό του τόπου όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Με αφορμή τα παραπάνω και την έναρξη της τουριστικής περιόδου ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να υπάρξει συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Καλή σεζόν – καλό καλοκαίρι.

 

 

Πρόσφατα άρθρα