ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΑναβάθμιση  των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Αναβάθμιση  των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση  του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/03/2023,  στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα,  την Αναβάθμιση  των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, σε Χανιά και Ηράκλειο.

Στη συνάντηση, που αποτέλεσε την συνέχεια της αντίστοιχης σύσκεψης που προηγήθηκε στις 08/03/2023 στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στο Ηράκλειο,  συμμετείχαν η Πρόεδρος  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μαρία Δαμανάκη , ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου, κ. Γιώργος Κουκλάκης, το Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου και Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, κ. Χρήστος Ποντικάκης  καθώς και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Δρ. Γεώργιος Μπαζδάνης.

Στην διάρκεια της, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν στον κ. Αρναουτάκη, όλα τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, με την συνδρομή των υπηρεσιών του Ο.Α.Κ., για την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών, που αφορούν την «Ενεργειακή Αναβάθμιση» των εγκαταστάσεων του «Κέντρου» στο Ηράκλειο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, για την εξεύρεση του κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου, προκειμένου τα ως άνω έργα, να υλοποιηθούν.

«Η «Ενεργειακή Αναβάθμιση» των εγκαταστάσεων του Κέντρου, είναι εφικτή. Θα συνεργαστούμε με τον Ο.Α.Κ. για την πληρότητα του φακέλου και μέσω μιας Προγραμματικής Σύμβασης η οποία θ’ ακολουθήσει το προσεχές χρονικό διάστημα, θα το εντάξουμε σε σχετικό χρηματοδοτικό εργαλείο του ΕΣΠΑ. Η υλοποίηση του έργου, εκτιμώ πως θα περάσει σύντομα στην πράξη», υπογράμμισε στην διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

 

«Συνεχίζοντας την συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουμε τους τελευταίους μήνες με τις υπηρεσίες μας και την διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, συναντηθήκαμε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Με τους συνεργάτες μου,  ενημερώσαμε λεπτομερώς  για την ολοκλήρωση των μελετών που αφορούν την «Ενεργειακή Αναβάθμιση» των εγκαταστάσεων του Κέντρου, αλλά και την ανάγκη, να εξευρεθεί άμεσα, το απαραίτητο χρηματοδοτικό εργαλείο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα, η συνδρομή του κ. Αρναουτάκη, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου τα πολύ σημαντικά αυτά έργα να ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι προϋπολογισμός του έργου, σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του «Κέντρου» στο Ηράκλειο,  ανέρχεται σε 398.157,63€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Α.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα