Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή
Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ενδοοικογενειακή βία στο 2ο γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
Τσιόδρας: «Οι δύο υπουργοί έστειλαν το λάθος μήνυμα» – Ποια ονόματα ακούγονται μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου

Φρίκη με την κακοποίηση της 14χρονης: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για κύκλωμα παιδεραστίας – Τι αποκαλύπτουν τα κινητά των συλληφθέντων

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση της 14χρονης, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, την ώρα που οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 29χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Στα κινητά των τριών συλληφθέντων που αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή, έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού, ενώ εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Σημειώνεται ότι η 14χρονη κατέθεσε στο Ανηλίκων παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Ο ρόλος της αδερφής της 14χρονης – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες, ενώ είχαν εκδοθεί κατά καιρούς και δελτία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την περασμένη βδομάδα έφυγε ξανά, λέγοντας στην αδερφή της ότι «θα συναντηθεί με τον Ταχίρ». Η αδερφή της ανησύχησε από το γεγονός με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, άνδρες της Άμεσης Δράσης την εντόπισαν σε αυτοκίνητο κοντά στο κέντρο και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που βρισκόταν μαζί της.

Η ίδια είπε ότι είχε πάει σε ξενοδοχείο και συναντήθηκε με κάποιους άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατο χρόνο είχε πει στην αδερφή της ότι θα πήγαινε σε ξενοδοχείο για να συναντηθεί με κάποιους άντρες,  οι οποίοι θα της έδιναν 100 ευρώ για να περάσει μαζί τους το βράδυ.

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε σχετικά η ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist