Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔώρο ζωής της «Elounda SA Hotels and Resorts» στον ΑΟ Ελούντας

Δώρο ζωής της «Elounda SA Hotels and Resorts» στον ΑΟ Ελούντας

Από

Ημερομηνία

Στη χορηγία αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στον Αθλητικό Όμιλο Ελούντας προχώρησε ο επιχειρηματίας Φώτης Κοκοτός, του ομίλου Elounda S.A. Hotels and Resorts (Elounda Mare, Porto Elounda Golf & Spa Resort, Elounda Peninsula All Suite Hotel), ανταποκρινόμενος στο αίτημα των διοικούντων του σωματείου, το οποίο λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία ακαδημία, η οποία αριθμεί περισσότερα από πενήντα παιδιά, προσφέροντας τη δυνατότητα της άθλησης στην περιοχή.

Πρόκειται για μια προσφορά ουσίας που συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών από τη στιγμή που θα υπάρξει και η ανάλογη εκπαίδευση για τη σωστή χρήση του, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά στα γήπεδα για αθλητές κάθε ηλικίας και η αξία της προσφοράς αυτής είναι ανεκτίμητη.

Το Δ.Σ. των Ελουντιανών για την παραλαβή του σπουδαίου αυτού δώρου ζωής όπως αναφέρουν και στην σχετική ενημέρωση τους, εκπροσώπησαν η πρόεδρος Δέσποινα Χασιώτη, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Παπαντωνάκης, η γραμματέας Αθανασία Παυλάκη και η ταμίας Δήμητρα Πετράκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει «Ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή σαν ΔΣ ήταν η ασφάλεια των αθλητών και των παρευρισκομένων στις εγκαταστάσεις μας. Χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν η πρόσκλησή μας στον κ. Φώτη Κοκοτό απαντήθηκε άμεσα, δείχνοντας έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα μας, δωρίζοντας στην ακαδημία μας ένα “δώρο ζωής”, έναν φορητό απινιδωτή! Ευχαριστούμε από καρδιάς την Elounda SA Hotels and Resorts και προσωπικά τον κύριο Φώτη και ευχόμαστε να είναι αχρείαστος!».

Πρόσφατα άρθρα