Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑπάντηση σε επιστολή του συλλόγου εργαζόμενων του ΓΝΑΝ

Απάντηση σε επιστολή του συλλόγου εργαζόμενων του ΓΝΑΝ

Από

Ημερομηνία

Ως απάντηση σε κοινοποίηση στον τύπο επιστολής του συλλόγου εργαζόμενων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες, ότι η διοίκηση του νοσοκομείου εδώ και μήνες προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μείωσης του προσωπικού στην καθαριότητα.

Από τον Ιανουάριο ζητήσαμε 5 επιπλέον θέσεις από τον εργολάβο, ο οποίος λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από εργαζόμενους, αδυνατεί να καλύψει όλες τις θέσεις. Εχουμε απευθυνθεί στη ΔΥΠΑ, χωρίς επίσης ανταπόκριση.

Τέλος, βρισκόμαστε σε επαφή με την ΚοιΣΠΕ του ΚΨΥ μήπως υπάρξει ενδιαφέρον για κάλυψη θέσεων.

Σε όλο αυτό το διάστημα, αντιλαμβανόμενοι ότι ως διοίκηση προσπαθούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα, οι εργαζόμενοι και η προϊσταμένη καθαριότητας επιδεικνύουν υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας με επάρκεια τις ανάγκες του νοσοκομείου, και ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.

Οι ενέργειες είναι σε γνώση του εκπροσώπου των εργαζόμενων στο ΔΣ, ο οποίος μάλιστα στη ψηφοφορία για αύξηση του προσωπικού από τον εργολάβο, παρά την την ανάγκη εξεύρεσης λύσης το συντομότερο δυνατό, δεν υπερψήφισε.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, πως από το δημιουργηθέν πρόβλημα δεν υπάρχει ζήτημα κινδύνου για την υγιεινή, και ως εκ τούτου η υπερβολική διάσταση που δίνεται, είναι ως συνήθως για λόγους εντυπώσεων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ καταψήφισα την ανάθεση σε εργολάβο γιατί εξήγησα και γράφτηκε και στα πρακτικα, ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να επιτρέπει να γίνει προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού, και δεν το επιτρέπει. Επίσης για το αν δίνεται υπερβολική διάσταση στο γεγονός ότι οι εργαζόμενες στην καθαριότητα δεν μπορούν να πάρουν καθόλου κανονικές άδειες, τους κόβονται τα ρεπο και τους οφείλονται 1400 ημέρες άδεια και 300 ρεπο, ας το κρίνουν οι αναγνώστες. Σε νοσοκομείο εργάζονται, όχι σε γαλέρα, και πρέπει να ξεκουράζονται. Η υπεράσπιση του δικαιώματος των εργαζομένων να παίρνουν άδεια και να ξεκουράζονται είναι θέμα ουσίας και όχι θέμα εντυπώσεων.

    (Έγραψα το παραπάνω σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση της σελίδας του νοσοκομείου στο Facebook, και αμέσως η διοίκηση του νοσοκομείου διέγραψε το σχόλιο και με μπλόκαρε ώστε να μην μπορώ να δω τις αναρτήσεις. Απορώ για το λόγο που το έκαναν αυτό, αφού το σχόλιο ούτε υβριστικο ούτε συκοφαντικό είναι. Προφανώς δεν μπορούν να δεχτούν την έκφραση διαφορετικής άποψης από τη δική τους)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα