Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΤα εγκαίνια της 5ης Αγροτικής έκθεσης της Ιεράπετρας AgroExpo 2023 (βίντεο)

Τα εγκαίνια της 5ης Αγροτικής έκθεσης της Ιεράπετρας AgroExpo 2023 (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τα εγκαίνια της 5ης Αγροτικής έκθεσης της Ιεράπετρας AgroExpo 2023 που έγιναν στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 26-5-2023.

Βίντεο: ΘΕΟΔ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Βουλευτή Ν.Δ. Λασιθίου και πρώην Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, τη βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Λασιθίου κ. Αικατερίνα Σπυριδάκη, τον Βουλευτή ΚΚΕ Ηρακλείου κ. Εμμ. Συντυχάκη, τον πρώην Βουλευτή Λασιθίου κ. Εμμ. Θραψανιώτη, τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτάνη και τον κ. Χαράλ. Λεκάκη, Γ΄ Αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΕΣΕΒΒΕ) κ. Γεωργίου Καββαθά.

Στη συνέχεια παρουσιάσθηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός».

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας.

Στον Αγιασμό και την εκδήλωση έναρξης της Έκθεσης παρέστησαν ακόμα οι πρώην Βουλευτές κ. Κων. Δερμιτζάκης, κ. Βασ. Κεγκέρογλου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ, Ιωάννης Παπαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης και κ. Γιώργος Τσιφετάκης, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας, ο Πρόεδρος και Μέλη του Δημ. Συμβουλίου  Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ευάγ. Μπινιχάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης κ. Γεώργιος Βαρδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφε-Εστίασης  Ιεράπετρας κ. Εμ. Μιχελάρος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Γιακουμάκης  κ.α.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα