Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΚυρ. Μητσοτάκης από τον Άγιο Νικόλαο: Όλες οι δομές υγείας του...

Κυρ. Μητσοτάκης από τον Άγιο Νικόλαο: Όλες οι δομές υγείας του Λασιθίου θα στηριχθούν από την επόμενη κυβέρνηση, έχω επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη του Ε.Σ.Υ. (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

“Όλες οι δομές υγείας του Λασιθίου θα στηριχθούν από την επόμενη κυβέρνηση με τον τρόπο που χρειάζεται, έχω πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στον Άγιο Νικόλαο το μεσημέρι της Τρίτης.

“Να γνωρίζετε ότι την επόμενη τετραετία θα είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας” ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, “ξεκινώντας από την Πρωτοβάθμια περίθαλψη, τις προληπτικές εξετάσεις, φτάνοντας σε Νοσοκομεία που μπορεί να είναι μικρά αλλά πρέπει να είναι πλήρως στελεχωμένα”.

Όπως δεσμεύτηκε, “θα κάνουμε 10 χιλιάδες προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών την επόμενη τετραετία, πολλοί από τους οποίους θα έλθουν να στελεχώσουν και τα δικά σας Νοσοκομεία, για να μην ερχόμαστε αντιμέτωποι με μόνιμα παράπονα για ελλείψεις γιατρών, καθυστέρηση χειρουργείων, αυτά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας”.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα