Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΚυρ. Μητσοτάκης: Όποτε έρχομαι στον Άγιο Νικόλαο αισθάνομαι ότι γυρίζω στο...

Κυρ. Μητσοτάκης: Όποτε έρχομαι στον Άγιο Νικόλαο αισθάνομαι ότι γυρίζω στο σπίτι μου – Στις δεύτερες εκλογές θα πετύχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

“Όποτε έρχομαι στο Λασίθι και ειδικά στον Άγιο Νικόλαο αισθάνομαι ότι γυρίζω στο σπίτι μου, αγαπώ πολύ την περιοχή, έχω περάσει πολλά καλοκαίρια εδώ ως νεαρός” τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το λιμάνι της πρωτεύουσας του ν. Λασιθίου που αποτέλεσε τον τερματικό σταθμό της σημερινής περιοδείας του στο νομό.

Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες φίλους και στα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, συνεπικουρούμενος μεταξύ άλλων και από τον βουλευτή και πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λασιθίου Γιώργο Μπαρμπούνη που τον προσφώνησαν, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους Κρητικούς και τους Λασιθιώτες για το “βάψιμο” της Κρήτης με μπλε χρώμα, τονίζοντας ότι “στις δεύτερες εκλογές θα πετύχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της 21ης Μαίου”.

“Μοναδικό μας εμπόδιο είναι ο εφησυχασμός” υπογράμμισε, στρέφοντας ταυτόχρονα τα “βέλη” του προς την αντιπολίτευση, κατηγορώντας τη για μηδενισμό, κάτι στο οποίο ο κόσμος “γύρισε την πλάτη αφού νόμιζαν ότι πολιτική είναι να βρίζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους”, εμπιστευόμενος όπως είπε το συνεπή και υπεύθυνο λόγο της Ν.Δ.. “Σήμερα αισθάνομαι ότι η κοινωνία έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Ν.Δ. κάτι που πρέπει να επικυρώσει η κάλπη στις 25 Ιουνίου, η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν το 2019”.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα