Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜε εκβιασμό ανάγκασαν τον 33χρονο Λασιθιώτη να μεταφέρει τα ναρκωτικά

Με εκβιασμό ανάγκασαν τον 33χρονο Λασιθιώτη να μεταφέρει τα ναρκωτικά

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με αφορμή τη σύλληψη δυο ημεδαπών κατηγορούμενων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο, ο δικηγόρος του 33χρονου Λασιθιώτη Γιώργος Κοκοσάλης μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση:

«Εντολέας μου είναι ένα άριστο παιδί και καταπληκτικός οικογενειάρχης που χαίρει της εκτίμησης όλης της Λασιθιώτικης κοινωνίας. Δεν είχε ποτέ και δεν έχει σχέση με διακινητικές πράξεις. Δυστυχώς κατέστη θύμα εκβιασμού με φανερά έντονες και δραστικές απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του με αποτέλεσμα να προβεί στην ανόητη πράξη στην οποία προέβη και συγκεκριμένα στην απόπειρα μεταφοράς των ναρκωτικών.

Πιστέψτε με αυτοί οι «άνθρωποι» σε ελάχιστο χρόνο είχαν κατορθώσει να του κάνουν τη ζωή κόλαση και εν τέλει τον κατέστησαν άβουλο και συνακόλουθα ανεύθυνο εκτελεστικό τους όργανο, έρμαιο των εγκληματικών τους ορέξεων.

Αυτήν ακριβώς την αδυναμία και ευαλωτότητα, που απεδείχθη πλήρως από πλευράς μας, αξιολόγησαν οι εμπειρότατοι δικαστές μας και τον άφησαν ελεύθερο με όρους.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποινική του μεταχείριση και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί η επιλογή της δικαιοσύνης.»

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα