Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου...

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου παράκτιου ψαρά στην περιοχή της Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση έρευνας με αίσιο τέλος από το Λιμεναρχείο Σητείας, το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων, την Ναυτική βάση Κυριαμανδίου και την διασωστική ομάδα της ΕΔΕΑΚ, έγινε χτες Κυριακή 4 Ιουνίου κατά τις απογευματινές ώρες στην περιοχή της «Τέντας» στον Κάβο Σίδερο, για την αναζήτηση ενός 80χρονου παράκτιου ψαρά από το Ηράκλειο.

Η παρέα των τριών ανδρών από το Ηράκλειο πήγε για ψάρεμα από την ακτή στην περιοχή της «Τέντας», όπου φτάνοντας εκεί χωρίστηκαν και έδωσαν ραντεβού οι τρείς τους στο ίδιο σημείο συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυο της παρέας δεν εμφανίστηκε ο τρίτος στο ραντεβού που είχαν δώσει, με αποτέλεσμα μετά από κάποιες ώρες να καλέσουν και να κινητοποιήσουν το Λιμεναρχείο Σητείας.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και πολύ οργανωμένη από τις ομάδες των υπηρεσιών και της ΕΔΕΑΚ, για να προλάβουν πριν νυχτώσει να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.
Να τονίσουμε ότι η περιοχή κατά μήκος της ακτογραμμής είναι δυσπρόσιτη με γκρεμούς και βράχια, ενώ το πεδίο έρευνας ήταν πολύ μεγάλο καθώς δεν υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία για την πορεία που ακολούθησε. Ο αγνοούμενος τελικά βρέθηκε μετά από 2 ώρες εκτός πεδίου έρευνας, καλά στην υγεία του.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 45 άνδρες και γυναίκες από τις παραπάνω υπηρεσίες και την ΕΔΑΕΚ, ενώ στις έρευνες πήρε μέρος και το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Σητείας.

ΕΔΕΑΚ

Γιάννης Δασκαλάκης

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα