Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΈχουν ανοίξει κάποια καινούργια, αλλά έχουν κλείσει και κάποια καταστήματα στη Σητεία

Έχουν ανοίξει κάποια καινούργια, αλλά έχουν κλείσει και κάποια καταστήματα στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι τα καταστήματα εστίασης της Σητείας για να εξυπηρετήσουν στο πλαίσιο της νέας καλοκαιρινής σαιζόν τους επισκέπτες της περιοχής και ασφαλώς τους ντόπιους.

Εν όψει της νέας σαιζόν έχουν ανοίξει σχεδόν στο σύνολό τους -και κάποια καινούρια- έχουν κλείσει ωστόσο και κάποια παλιά- και γενικότερα υπάρχει μία σχετική ανανέωση, όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας κ. Μανόλης Αγγελάκης.

Ποιότητα και φιλοξενία

«Το σύνολο των καταστημάτων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες και την φετινή σαιζόν. Σύμφωνα με τα αναφερόμενα ως τώρα, από ΜΜΕ και εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, αναμένεται να είναι καλή η φετινή τουριστική περίοδος και μακάρι αυτό να επαληθευθεί. Εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε όλους τους επισκέπτες -εννοείται και πάντα τους ντόπιους- με τα σταθερά στοιχεία της φιλοξενίας που δείχνει κάθε φορά ο Σύλλογος μας.

Εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των εξαιρετικών πρώτων υλών και προϊόντων που θεωρώ ότι είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι άλλων περιοχών. Στην Σητεία, η φιλοξενία είναι βασικό αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας και δεν θα μπορούσε ο Σύλλογος μας και τα μέλη μας να αποβάλλουμε κάτι το οποίο έχουμε από γεννησιμιού μας!», τόνισε ο κ. Αγγελάκης.

 

Παρά τις δυσκολίες

Για την κίνηση της τρέχουσας περιόδου ανέφερε ότι «εάν συγκριθεί με εκείνη των αντίστοιχων περιόδων της πανδημίας, είναι καλύτερη τώρα. Εάν όμως η σύγκριση γίνει με την προ-covid εποχή, σαφώς υστερεί και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό.

Παρ’ όλα αυτά είμαστε εδώ να παλέψουμε παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο κλάδος, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή. Ας μην ξεχνάμε τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου έτους όπου επλήγησαν και καταστήματα. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα παρά τις υποσχέσεις, δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις. Παρά ταύτα αγωνιζόμαστε κι εμείς για να βάλουμε το λιθαράκι μας στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ο Σύλλογός μας έχει κάνει για άλλη μία φορά ενέργειες για την τόνωση του τουριστικού προϊόντος (για άλλη μία φορά έχουμε χρηματοδοτήσει ενέργειες προβολής, σε πολλά σημεία, όπου δεν μπορεί ο Δήμος, εμείς είμαστε εκεί και δρούμε) στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις  τον τόπο μας. Μακάρι να είναι καλή η νέα σαιζόν κάτι που έχει ανάγκη όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά συνολικά ο τόπος μας».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα