Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΕγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών» του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη...

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών» του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη, της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών», εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου. Έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού. Πριν την ομιλία τελέστηκε Αγιασμός. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Κοντογιάννη 15 (απέναντι από το ζαχαροπλαστείο Πέρφεκτ)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης στην κεντρική ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε και τα παρακάτω:

Τέσσερις λέξεις συμπυκνώνουν την ουσία της πρωτοβουλίας μας, την απαρχή της κίνησής μας: Οργάνωση, αλληλεγγύη, συνοχή και αποτελεσματικότητα.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχής στο συνδυασμό μας οφείλεται στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής, στην αναποτελεσματικότητα και στην επιφανειακή επικοινωνιακή προσέγγιση όλων των μεγάλων ζητημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πόλη μας και οι κοινότητες. Οφείλεται σε μία σειρά κακών χειρισμών σχεδόν σε κάθε επίπεδο της τοπικής καθημερινής ζωής, σε μία σειρά καθυστερήσεις, αναβολές, ασυνέπειες, λανθασμένες προτεραιότητες, αποσπασματικές κινήσεις, έλλειψη οργάνωσης οι οποίες κατάφεραν όχι μόνο να μας κρατήσω στάσιμος αλλά να κάνουμε και βήματα πίσω.

Αυτή η οπισθοδρόμηση τώρα άλλαξε το όνομα της και ονομάζεται «Συνεργασία Δημοτών στην Πράξη» στην προσπάθεια των κυρίων Αλεξάκη και Χαριτάκη να θολώσουν τα νερά, όπως κάνουν οι εταιρείες που κηρύσσουν πτώχευση και αλλάζουν όνομα για να ξεχαστούν τα κακώς κείμενα.

Μας ρωτούν ποιο είναι το νέο, το διαφορετικό που εμείς κομίζουμε στα δημοτικά πράγματα και τους απαντούμε: Επαναφέρουμε την ξεχασμένη έννοια του Πολίτη, την έννοια της ανιδιοτέλειας, την έννοια της διαφάνειας την έννοια της λογοδοσίας, την έννοια της προστασίας του δημοσίου χώρου, επαναφέρουμε τον πολίτη στην κεντρική σκηνή και για αυτό ονομαζόμαστε «Ενωτική Κίνηση Πολιτών». Αυτό σηματοδοτεί αλλαγή και εξυγίανση, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Μενεγάκης.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα