Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideo«Να κάνουμε τον δημότη του Αγίου Νικολάου απ’ άκρη σ’άκρη περήφανο για...

«Να κάνουμε τον δημότη του Αγίου Νικολάου απ’ άκρη σ’άκρη περήφανο για τον τόπο που ζει»: Η υπ. δημ. σύμβουλος του συνδυασμού «στην Πράξη» Ευ. Φανουράκη μιλά στην ΑΝΑΤΟΛΗ (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

«Η πρόκληση είναι να κάνουμε τον δημότη του Αγίου Νικολάου απ’ άκρη σ’ άκρη περήφανο για τον τόπο που ζει» δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ η κ. Ευαγγελία Φανουράκη, νυν αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Δημοσίων Σχέσεων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «στην Πράξη» του υποψηφίου Δημάρχου Αγίου Νικολάου Χάρη Αλεξάκη.

Στο ερώτημα γιατί επέλεξε να συνταχθεί στο πλευρό του κ. Αλεξάκη απαντά πως «ο Χάρης έκανε μια ανατροπή αναφορικά με το μεγάλωμα των παιδιών μας. Ο Άγιος Νικόλαος ήταν τελείως διαφορετικός πριν τις δράσεις που εδραίωσε ο Χάρης και η ομάδα του ΠΑΟΔΑΝ και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που μπήκα στο ψηφοδέλτιο. Ο Χάρης Αλεξάκης είναι ένας άνθρωπος  έντιμος, αποτελεσματικός σε ότι έχει αναλάβει μέχρι τώρα και είναι αυθεντικός. Και εγώ ταυτίζομαι σε αυτό το κομμάτι μαζί του».

Από τις προτεραιότητες, όπως λέει, για την επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι «να ενισχυθεί η επικοινωνία του Δήμου με τον δημοτη, με τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών, με την παιδεία, με πολλά ζητήματα που αφορύν την καθημερινότητά μας».

Για το κυκλοφοριακό, αναγνωρίζει ότι «είναι ένα από αυτά τα ζητήματα που δεν έχουν λυθεί», παρά το ότι η αστική συγκοινωνία και τα ΣΒΑΚ έχουν βοηθήσει. «Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών είναι κατ’ εμέ το σημαντικότερο πλαίσιο όπως και η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τοπικών κοινοτήτων».

Αναφερόμενη στο θέμα του χρέους στον ΠΑΟΔΑΝ και κληθείσα να πάρει θέση απέναντι σε όλα όσα έχουν ειπωθεί για ευθύνες του κ. Αλεξάκη, λέει πως «λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα, κανείς εξ όσων ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση έχουμε μια συγκεκριμένη επαγγελματική κατάρτιση, δεν είμαστε όλοι γιατροί, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, όταν είσαι αιρετός όμως καλείσαι να δεχθεις πράγματα εκτός του αντικειμένου σου και εκεί εμπιστεύεσαι υπηρεσίες ή εξωτερικούς συνεργάτες σου. Το θέμα με τον ΠΑΟΔΑΝ προσάπτεται κακόβουλα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που μέχρι αυτή τη στιγμή θυσιάζει και θυσιασε κομμάτι του εαυτού του για το καλό του τόπου. Ασφαλώς και το λάθος δεν έγινε σκόπιμα, υπήρχε ένα κενό Νόμου που έχει αποδειχθεί πολλάκις και λογιστές και δικηγόροι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ το έχουν πει και οι ίδιοι. Δεν μπορούμε για ένα λάθος του κράτους να προσάπτουμε κατηγορίες σε έναν άνθρωπο που μάχεται καθημερινά για τον τόπο».

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα