Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Χαράλαμπου Λεβεντέρη συνεδρίασε χθες το μεσημέρι η Επιτροπή Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας.

Συζήτησαν τον καθορισμό θέσης στάθμευσης πλησίον των ΕΛΤΑ Σητείας για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες της υπηρεσίας (φορτοεκφόρτωση κλπ.). Η Επιτροπή έλαβε θετική απόφαση και η θέση προσδιορίστηκε στην ράμπα έξω από την παιδική χαρά που βρίσκεται απέναντι από το ταχυδρομείο.

Με αίτημά του το ΚΤΕΛ Λασιθίου- Ηρακλείου ζητά να τοποθετηθούν κολονάκια στο δρόμο, για να μην σταθμεύουν οχήματα που εμποδίζουν την κίνηση των λεωφορείων κατά την έξοδό τους από το κτίριο του ΚΤΕΛ.

Η Επιτροπή έκανε δεκτά αιτήματα σχετικά για την τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων και δημιουργία σταθμού φορτοεκφόρτωσης στην Δασκαλογιάννη για την ασφαλή πρόσβαση μαθητών ηλικίας 3 έως 15 ετών στη Σχολή Χορού και για την διευκόλυνση φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων των κοντινών καταστημάτων.

Απορρίφθηκαν, ωστόσο, αιτήματα πολιτών για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων λόγω στάθμευσης οχημάτων πάνω σε πεζοδρόμιο, καθώς απαγορεύεται η τοποθέτηση αντικείμενων στο οδόστρωμα.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ