Με δική του αεροπορική εταιρεία, την Azur Air, ξεκινά τη δραστηριότητά του στη γερμανική αγορά ο νεοσύστατος ταξιδιωτικός πράκτορας Anex Tour. Ο τουρκικής ιδιοκτησίας Anex Tour έχει ήδη πολύχρονη παρουσία στη ρωσική αγορά, με 2 εκατομμύρια εξερχόμενους πελάτες το χρόνο, εκ των οποίων το 1/3 πηγαίνει στην Τουρκία. Τώρα, επιθυμεί να επαναλάβει αυτήν την επιτυχία του στη Γερμανία, έχοντας μια έμπειρη ομάδα διαχείρισης, με πρώην στελέχη σε μεγάλους τουρ οπερείτορ της Γερμανίας, ευρύ χαρτοφυλάκιο και δικές του πτήσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Fvw o διευθύνων σύμβουλος του Anex Tour στη Γερμανία Serhat Koçkar, o αρχικός προγραμματισμός για το καλοκαίρι του 2017 περιλαμβάνει διακοπές στην Ισπανία, την Ελλάδα (Κρήτη), τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κούβα. Η Ταϊλάνδη, η Γκόα, η Αίγυπτος και το Ντουμπάι θα προστεθούν για το χειμώνα 2017/18.

H Azur Air θα ξεκινήσει πτήσεις τσάρτερ τον Απρίλιο από το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ και το Μόναχο σε διάφορες μεσογειακούς προορισμούς. (tornosnews.gr)