Ευχαριστήριο για την δωρεά στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Ιεράπετρας, ευχαριστεί θερμά τις καρναβαλικές ομάδες «ΚΑΤΣΙΚΙΑ» και «ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ» καθώς επίσης το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, για τη δωρεά μιας συσκευής Φωτοθεραπείας Νεογνών για τις ανάγκες του Μαιευτικού – Γυναικολογικού Τμήματος και ενός Βιντεοπροβολέα για την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες τηλεδιάσκεψης και τηλεκπαίδευσης του προσωπικού του Νοσοκομείου μας.

Η πολύτιμη δωρεά σας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει όλα τα μέλη των ομάδων που προσέφεραν τα χρηματικά έπαθλα από το κυνήγι θησαυρού, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας αλλά και κάθε πολίτη που προσέφερε τον οβολό του για τον ίδιο σκοπό.

Η ανιδιοτελής προσφορά σας, δίνει δύναμη στην αποστολή που καλείται να επιτελέσει καθημερινά το προσωπικό και η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο Αν/τής Διοικητής του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας

Γεώργιος Αρακαδάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                  

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.