Αντώνης Ζερβός: «Δεν με ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή»

Πολύ νωρίς έχουν ξεκινήσει οι αναφορές σε ονόματα που προτίθενται να θέσουν στις επόμενες εκλογές υποψηφιότητα διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και του νυν Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

Στη συνάντησή μας η ερώτηση ήταν σαφής: «Κύριε δήμαρχε, σκοπεύετε να κατεβείτε ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές;»

Η άμεση απάντησή του ήταν: «Δεν είναι ακόμα ώρα για να απαντήσω… Κάποια στιγμή θα το κάνω. Όμως, όποια και αν είναι η απόφασή μου, όλοι αυτοί οι οποίοι μιλούν εξ ονόματός μου, προφανώς δεν έχουν καμιά εξουσιοδότησή μου. Επίσης, όπως σας έχω αναφέρει και στο παρελθόν, θεωρώ ότι δεν κάνουν όλοι για όλα».

Ο κ. Ζερβός σχολίασε ακόμα ότι «αυτά τα οποία ακούγονται περί εμπλοκής μου στις βουλευτικές εκλογές επιτέλους πρέπει να σταματήσουν. Ο Ζερβός ασχολείται μόνο με την Αυτοδιοίκηση. Δεν ενδιαφέρομαι για βουλευτικές και αυτό το δηλώνω συνεχώς και παντού. Κάποτε θα πρέπει να το καταλάβουν. Εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω στην κεντρική πολιτική σκηνή γιατί θεωρώ ότι δεν θα είμαι καλός παίκτης. Αυτή είναι επιλογή μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί την εποχή που ήμουν ενεργός κομματικά. Εγώ από το 2000 είμαι ανενεργός… Έχω αποστασιοποιηθεί από τον κομματικό χώρο. Από την πολιτική μου θέση, περί σοσιαλδημοκρατίας, προφανώς και είμαι παρών και θα συνεχίσω να είμαι. Αλλά κομματικά απέχω. Ας μην με ανακατώνουν λοιπόν κάθε λίγο και λιγάκι. Έχει τελειώσει η ιστορία των κομμάτων. Σας επαναλαμβάνω ότι την πολιτική μου άποψη την έχω, αλλά κομματικά απέχω. Δεν θέλω να εμπλακώ στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εγώ έχω σταματήσει να φοράω ταμπέλες… Στα δημοτικά πράγματα όλοι είμαστε Αγιονικολιώτες. Γιατί να φοράμε ο ένας στον άλλον ταμπέλες; Προφανώς και σέβομαι τα κόμματα, ας μάθουν να λειτουργούν σωστά και ας αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες να λειτουργήσουν έτσι που ξέρουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ