Πριν τα Χριστούγεννα θα έχει εγκατασταθεί η ενδοσκοπική μονάδα

Μια ισχυρή ένδειξη της εμπιστοσύνης και της αγάπης που δείχνει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας προς το Σύλλογο Φίλων και προς το Νοσοκομείο, αποτυπώθηκε με την εκδήλωση στήριξης για το Νοσοκομείο που διοργανώθηκε στο OSTRIA PALACE. Με την χοροεσπερίδα που αποτέλεσε μια χορηγία της οικογένειας Τζαράκη, του προσωπικού του ΟΣΤΡΙΑ ΠΑΛΑΣ, των εθελοντών καλλιτεχνών και όλων των εργαζομένων και χορηγών, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι λαϊκές κινητοποιήσεις στήριξης του Νοσοκομείου που ξεκίνησαν με τον ραδιομαραθώνιο της 3ης Οκτωβρίου.

Παρουσία σύσσωμης της τοπικής Εκκλησία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, της Δημοτικής Αρχής και όλων των Δημοτικών παρατάξεων, αρχών και φορέων του τόπου και πλήθος κόσμου, η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια αίθουσα γεμάτη πάνω απ’ όλα από καλό κλίμα και αίσθημα ενότητας.

«Ήταν συγκινητική η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου» ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος. «Ο στόχος έχει επιτευχθεί – η παραγγελία για την ενδοσκοπική μονάδα υλοποιείται και πιστεύουμε ότι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έχει εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο ενώ έχουμε και περίσσευμα οικονομικό ώστε ανάλογα με τις υποδείξεις της διοίκησης και των επιστημονικών οργάνων του Νοσοκομείου να προχωρήσουμε και για άλλα πράγματα».

Όπως σημειώνει ο κ. Μαμαντόπουλος, αυτό που παίρνει πλέον σειρά για το Σύλλογο (του οποίου η θητεία έχει λήξει) είναι η εκλογοαπολογιστική συνέλευση «που προγραμματίζουμε να γίνει τους πρώτους μήνες του καινούργιου χρόνου ώστε να εκλεγεί η νέα διοίκηση του Συλλόγου» ενώ δεν παραλείπει και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε προς το Σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια.

Ν.Σ.