100 ποδηλάτες συμμετείχαν στη βόλτα στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ότι και να πούμε για τη φετινή μας βόλτα στο Οροπέδιο Λασιθίου είναι λίγο!
Ποδηλάτες από όλη την Κρήτη συναντηθήκαμε στο Οροπέδιο Λασιθίου και κάναμε μια μοναδική βόλτα. Πάνω από 100 ποδηλάτες όλων των ηλικιών συγκεντρωθήκαμε και ευχαριστηθήκαμε τη διαδρομή μας μέσα στη φύση.
Είμαστε τυχεροί καθώς υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη γύρω μας που μπορούμε να τα εξερευνήσουμε. Αυτή η βόλτα μας ελπίζουμε να γίνει το έναυσμα για να ξεκινήσουμε να κάνουμε περισσότερο ποδήλατο.


Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμμετοχή σας στην βόλτα σας και ευελπιστούμε να τα πούμε σε κάποια από τις επόμενες δράσεις μας.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Δ.Ε.Τ.Α.Δ.Α.Ν για την δωρεάν παραχώρηση ποδηλάτων σε όσους θέλανε, το κατάστημα MotoBabis για την παραχώρηση του οχήματος προκειμένου να μεταφέρουμε τα ποδήλατα και το κατάστημα Μοτοκίνηση Ορφανάκης για την τεχνική υποστήριξη που προσέφερε κατά την διάρκεια της βόλτας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας:
#Basilico #Tentosystem #AnekLines #BluestarFeries #KinkyBikes#AutofitKontaxakis #Achinos #BleKatsarolakia #Motokinisi #MotoBabis#PiazzaCafe #SpeedVoulkanizater #Portes #SupermarketKavousanos#UnoPizza #Diakrotima #mraiva #Anatolh #Fonien #LatoFM #104fm#CNAnews

  • Δείτε ΕΔΩ πολλές φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ