«Όμηροι του Υπουργείου Μεταφορών χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και εκπαιδευτές»

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης:

«Όμηροι της διένεξης ανάμεσα στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και των εξεταστών βρίσκονται για μία ακόμα φορά χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές τους.

Εδώ και ένα μήνα εξαιτίας της μη διεξαγωγής των εξετάσεων 3.000 υποψήφιοι οδηγοί στην Κρήτη βρίσκονται σε αναμονή, ενώ μόνο στο Ηράκλειο ο αριθμός τους ξεπερνά τους 1.500! Το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς συνολικά μιλάμε για 30.000 υποψήφιους οδηγούς πανελλαδικά.

Σε αδιέξοδο μαζί με τους υποψηφίους και οι εκπαιδευτές τους, που έχουν ουσιαστικά μείνει χωρίς δουλειά αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς κατά το τελευταίο διάστημα  καταγράφουν μόνο ζημίες και μηδενικά έσοδα.

Οι ανερμάτιστες πολιτικές της Κυβέρνησης συνεχίζονται εις βάρος των πολιτών με το Υπουργείο να μη δείχνει καμία διάθεση επίλυσης του προβλήματος επιμένοντας εμμονικά στην περικοπή του επιδόματος που λαμβάνουν οι εξεταστές του Υπουργείου, χωρίς να  ενδιαφέρεται για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την μη διεξαγωγή εξετάσεων και την ατελείωτη ταλαιπωρία υποψηφίων και επαγγελματιών».

 Από το Γραφείο Τύπου 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.