Εσπερίδα για τους Δασικούς Χάρτες στην Κρήτη

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Κρήτης, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Ο Δασικός χάρτης στην Κρήτη: από την προσωρινή επίλυση στην ανάπτυξη» την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση διεξάγεται  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σωκράτη Φάμελλο και αποσκοπεί στην εξειδικευμένη ενημέρωση του κοινού για την εκπόνηση του έργου των δασικών χαρτών στην Κρήτη.

Παρουσιάσεις επίσης θα κάνουν εκπρόσωποι της Ελληνικό Κτηματολόγιο, του Οργανισμού Πληρωμών & Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ., της μελετητικής εταιρείας που συντάσσει το δασικό χάρτη στην Ανατολική Κρήτη, της Δασικής υπηρεσίας και του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.