Π. Δουδωνής από τον Άγιο Νικόλαο: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών (βίντεο)
Πώς θα προστατευθούν τα παιδιά από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον εκφοβισμό
Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
Τα κάλαντα του Λαζάρου στον Κρούστα
Ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο
Αγιασμός για τη νέα σεζόν στο Domes of Elounda (βίντεο)
Προβληματισμός για τις ποσότητες νερού που έχουν συγκεντρωθεί στο φράγμα Αποσελέμη
Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών
Η πανσέληνος και ο στροβιλισμός στη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα (βίντεο)
Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης
Μικροί συγγραφείς δημιουργούν σπουδαίες ιστορίες

Μαρινάκης: Γράψαμε ιστορία – Μεγάλη δικαίωση για όλους μας

Συγκινημένος και δικαιωμένος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την μεγάλη πρόκριση των Ερυθρόλευκων επί της Μίλαν (3-1) στο Europa League τόνισε ότι όλοι είδαν την ομάδα που ονειρεύονται, μίλησε για δικαίωση όλων όσων την πίστεψαν από την αρχή, πλέκοντας το εγκώμιο όλων των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα ήταν μια τεράστια νίκη. Γράψαμε ιστορία. Ισως είναι η πιο ιστορική νίκη της ομάδας, γιατί συνδυάστηκε με μια πρόκριση απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, που έχει καλούς παίκτες. Στα αποδυτήρια έδωσα στους παίκτες συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για την απόδοσή τους. Ηταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν επιθετικό και διψασμένος για την πρόκριση. Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Στηρίξαμε την ομάδα από την πρώτη στιγμή, ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

Έχουμε πίστη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι έχει μέλλον και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες είναι να ξεκουραστούν, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σηκώσαμε τη σημαία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάναμε τον κόσμο μας περήφανο και πανηγυρίσαμε αυτή την μεγάλη νίκη – πρόκριση. Έρχονται μέρες γιορτινές και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στο Καραϊσκάκη. Σήμερα η νίκη ήταν ακόμα μεγαλύτερη, γιατί συνδυάστηκε με πρόκριση. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα φέτος και τον είδαμε πως πανηγύρισε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυθόρμητα και όμορφα. Είναι αυτό που ονειρευόμαστε όλοι. Ήταν μια μεγάλη δικαίωση».

Μισό εκατομμύριο πριμ από τον Μαρινάκη!

Λίγες στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, που πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια την μεγάλη αυτή επικράτηση – πρόκριση, ανταμείβει τους παίκτες του με μισό εκατομμύριο πριμ, αναγνωρίζοντας την κατάθεση ψυχής τους και την εξαιρετική τους απόδοση κόντρα στους ροσονέρι του Τζενάρο Γκατούζο στο φαληρικό γήπεδο.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist