Εννιά άτομα συνελήφθησαν να παίζουν ζάρια

Συνελήφθησαν, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, εννέα ημεδαποί ηλικίας από 41 έως 53 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο 41χρονος ημεδαπός (τσιλιαδόρος) προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.  

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ και δύο ζεύγη κύβοι (ζάρια).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ