Συνελήφθησαν να παίζουν πόκερ

Συνελήφθησαν, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, δέκα ημεδαποί και δύο αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 59 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης χθες μεταμεσονύχτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘POKER’ σε εννέα άτομα, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο 20χρονος ημεδαπός και ο 33χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόροι) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησηςβρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ και τρείς τράπουλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου