Ένταση και νέα διακοπή στη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην εκδίκαση της υπόθεσης για την απαγωγή του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, που οδήγησε σε διακοπή, ενώ κατέθετε ένας αστυνομικός.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος – ο επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση – για δεύτερη φορά, όπως και πριν από μέρες, εκνευρίστηκε με την κατάθεση αστυνομικού της Ομάδας Ειδικών Αποστολών που προχώρησαν σε έρευνες στην πολύκροτη υπόθεση, και άρχισε να φωνάζει και με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε στον αστυνομικό. «Είσαι ψεύτης, είσαι τρισάθλιος. Ορκίσου στα παιδιά σου… Εκτός αν είσαι στείρος όπως και στο μυαλό», είπε, μεταξύ άλλων, εξοργισμένος προκαλώντας την έντονη αντίδραση της έδρας που του ζήτησε να ανακαλέσει, του είπε ότι δε βοηθά έτσι τον εαυτό του, εκείνος δεν ανακάλεσε και υπήρξε διακοπή.

Ο αστυνομικός κατέθεσε νωρίτερα ότι στη διάρκεια των ερευνών – πριν την απελευθέρωση Λεμπιδάκη- και όταν πήγαν στο χώρο του 45χρονου, εκείνος ήταν εριστικός και αντιδραστικός… Έτσι, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση της αναγκαίας βίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, και τον χτύπησαν ελαφρά.

Όπως ανακοινώθηκε, η δίκη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με τις καταθέσεις αστυνομικών. (cretalive)