Στον Άγιο Νικόλαο οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ Γ. Καμίνης, Γ. Μεϊμάρογλου και Γ. Δαλμάς (βίντεο-φωτο)

Ο Άγιος Νικόλαος αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας που πραγματοποιούν σήμερα στο Νομό Λασιθίου οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Γιάννης Δαλμάς.

Συνοδευόμενοι από τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ και Περιφ. σύμβουλο Μανόλη Κλώντζα, τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ Φάνη Εικοσιπεντάκη, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Γιώργο Μπελούκα, τη γραμματέα  Μαρία Στρατάκη και μέλη της Τ.Ο. Αγ. Νικολάου του ΚΙΝΑΛ, οι υποψήφιοι μίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες και στη συνέχεια βρέθηκαν στο καφέ «Αστέρια» όπου και συζήτησαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου Μανόλη Πεπόνη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Οδυσσέα Παπαδάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου Μιχάλη Γαρεφαλάκη σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και την επικαιρότητα.

Με τον κ. Καμίνη είχαν σύντομη συνομιλία και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Κουνενάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Νίκος Κοκκίνης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης.

Επόμενη στάση του κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ η Ιεράπετρα, όπου και θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ θα γίνει και επίσκεψη στις περιοχές του νομού που κηρύχθηκαν σε έκτακτη ανάγκη.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Σητεία και ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου και προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Α. Παπανδρέου.

  • Αναλυτικότερα ρεπορτάζ με δηλώσεις των τριών υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο αυριανό φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ