Ο Γιώργος Μπελούκας ανακοινώνει την υποψηφιότητά του

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί μου Συνδημότες,                                                                                                         Αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Η απόφαση μου αυτή υπαγορεύτηκε κυρίως  από την αγάπη μου προς τον τόπο μας.    Πιστεύω ότι έχω και τις δυνάμεις και τα προσόντα να υπηρετήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Με όπλα την πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική μου δράση και τις γνώσεις μου από την ενασχόληση με τα κοινά, έχω όρεξη να εργαστώ με πάθος για το καλό και την ευημερία του Δήμου μας. Όραμα μου είναι η ανάπτυξη του τόπου μας και να αποκτήσουν τα χωριά μας το χαμένο τους πρόσωπο. Κύριος στόχος μου, να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο και να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους.

Να γίνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου ένας τόπος, όπου αξίζει να ζεις!!

Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το Συνδυασμό μας, αλλάΖουμε τον Δήμο  με επικεφαλής τον Νίκο Κοκκίνη, διότι υποσχόμαστε την υλοποίηση ενός επιμελημένου και ρεαλιστικού προγράμματος, το οποίο μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Δήμο μας.

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, να δώσετε την ευκαιρία και τη δύναμη σε ένα  άνθρωπο που θέλει να παλέψει για τον τόπο και θα είναι δίπλα σας στις καθημερινές αγωνίες  και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σε αυτό τον αγώνα σας ζητώ να είστε συνεργάτες μου.

Δεσμεύομαι ότι στο τέλος της επόμενης Δημοτικής Περιόδου θα είμαι σε θέση  να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη σας.

Η ψήφος σας θα είναι για μένα τιμή.

 Γιώργος Μπελούκας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος       

                                                                                                       

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΛΟΥΚΑΣ του Αθανάσιου

Γεννήθηκα το 1973. Είμαι υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 1990 ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο (γενέτειρα της μητέρας μου Μαργαρίτας Χρ. Στεφανάκη). Είμαι παντρεμένος με την Μιχαέλα Ν. Καραβαλάκη και έχουμε μία κόρη την Μαργαρίτα.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ

2007 έως 2008 εκλεγμένος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου.

2007 έως 2010 Πρόεδρος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και μέλος  του Π.Ο.Δ.Α.Ν.

Από το 2010 έως σήμερα μέλος του Γεν. Συμβ. της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από το 2011 έως σήμερα ταμίας στον Παγκρήτιο Σύλλογο Οχημάτων Εποχής.

Από το 2014 έως σήμερα εκλεγμένος αντιπρόεδρος της  ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΑΕ  του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

Από το 2018 έως σήμερα εκλεγμένος  γραμματέας στο νομαρχιακό τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Τον Φεβρουάριο 2019 εκλέχτηκα πρόεδρος του Συλλόγου Οροπεδιωτών Λασιθιωτών Αγίου Νικολάου.