Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κοκκίνη στις υπηρεσίες του Δήμου

Για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κοκκίνη και μια μεγάλη ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του «ΑλλάΖουμε τον Δήμο» η μέρα ήταν αφιερωμένη στις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Δήμου.

Υπηρεσία Καθαριότητας: στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή, όπως κάθε χρόνο, στο ξεκίνημα της θερινής περιόδου για τον τουριστικό μας Δήμο, πολλά τα προβλήματα που διαπιστώνουμε καθημερινά, τα λόγια είναι περιττά.

Αμαξοστάσιο του Δήμου: εδώ βλέπει κανείς τα δημοτικά οχήματα, τα απορριμματοφόρα, και συναντά τις ανάγκες συντήρησης και άμεσης αναβάθμισης για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα στη λειτουργία, η βιωσιμότητα, αλλά να σεβαστούμε και το περιβάλλον.

Διοικητικές Υπηρεσίες: όσοι δουλεύουν πίσω από τη «σκηνή», όσοι καταθέτουν προσπάθεια καθημερινά, αθέατοι ήρωες της λειτουργίας του Δήμου μας. Κάναμε τις παρατηρήσεις μας, σημειώσαμε και μάθαμε από τις συζητήσεις με τους εργαζομένους, είμαστε έτοιμοι για το σχέδιο μας.

Όλα αξίζουν τον καλύτερό μας εαυτό και όλοι μας αξίζουμε έναν καλύτερο Δήμο!
Από το γραφείο τύπου

2 COMMENTS

  1. ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.