Την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης, ανακοινώνει ο Νικόλαος Καφφετζάκης.

«Γεννήθηκα το 1967 στον Άγιο Νικόλαο. Μεγάλωσα και έζησα στα Έξω Λακώνια. Είμαι τελειόφοιτος Λυκείου και εργάζομαι στην βιομηχανία του Τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και τον τόπο μου.

Χόμπι μου ο αθλητισμός και η ανακύκλωση.

Είμαι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Έξω Λακωνίων. Έχω διατελέσει για σειρά ετών, στο συμβούλιο της Α.Ε. Λακωνίων. Ιδρυτής και μέλος του Δ.Σ του Ποδηλατικού Ομίλου Δρήρος Νεάπολης.

Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με την αθλητική δημοσιογραφία, συνεργαζόμενος με την τοπική εφημερίδα «Πολίτης» της Νεάπολης, ενώ υπήρξα ανταποκριτής σε πολλές αθλητικές εφημερίδες. Ενεργό μέλος στον Ερυθρό Σταυρό Αγίου Νικολάου καθώς και στο Τάγμα Εθνοφυλακής Αγίου Νικολάου.

Τέλος είμαι μέλος στο Δ.Σ. της Εκκλησιαστικής Ενορίας Αγίας Παρασκευής Ανδριανού.

Τα τελευταία 15 χρόνια, ζω στην Νεάπολη. Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Γαλανάκη και έχω τρείς γιούς, τον Μιχάλη πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, τον Μάριο τελειόφοιτο της Γ΄ Γενικού Λυκείου Νεάπολης και τον Σταύρο τελειόφοιτο της Γ΄ Γυμνασίου Νεάπολης.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ